Працівників патрульної поліції з Донецької та Луганської областей планують релокувати в Дубно. Це питання обговорили під час робочої поїздки голови Нацполіції України Ігоря Клименка на Рівненщину. Разом з начальником Рівненської ОВА він побував в Дубні, щоб вивчити ситуацію з переселенням правоохоронців.

«Приміщення для них уже знайшли. Обговорили сьогодні його облаштування. Важливо не лише зробити там ремонт, а й знайти житло для сімей поліцейських, - прокоментував Віталій Коваль. - Попередньо переїжджатимуть 60 чоловік. Роботу планують розпочати в кінці серпня».

5 екіпажів, які складатимуться як з рівненських, так і з донецьких та луганських поліцейських, патрулюватимуть такі напрямки:

два - на трасі М-06 (відрізок 62 км з Дубно до Радивилова);

по одному - в м.Дубно,  на пункті пропуску в Опарипсах та на трасі М-19 (відрізок 69 км від Волині через Млинів, Дубно та Смигу).

Разом із очільником Рівненської ОВА Віталієм Ковалем Ігор Клименко зустрівся з керівником Дубенської районної військової адміністрації та обговорили шляхи підвищення рівня безпеки дорожнього руху у регіоні. Територією Дубенщини проходять важливі автошляхи міжнародного значення. Саме на автодорозі «Київ-Чоп» на початку травня сталася жахлива ДТП, яка забрала 27 життів.

«До несення служби на цих ділянках долучатимемо патрульних поліцейських з тимчасово окупованих територій. Це справжні фахівці, які готові відразу приступити до роботи та якісно контролювати безпеку на дорогах», — підкреслив Ігор Клименко.

  Читайте також: Двоє загиблих та троє травмованих: у поліції повідомили обставини та наслідки ДТП у Рівненському районі (ФОТО)