Голова Національної поліції разом із першим заступником начальника Департаменту патрульної поліції Олексієм Білошицьким сьогодні, 23 липня, побували із робочим візитом на Рівненщині.

Під час координаційної наради у Головному управлінні Національної поліції в Рівненській області Голова обговорив із керівниками північних районів області та очільниками територіальних підрозділів поліції краю можливості збільшення кількості нарядів та мобільних груп реагування для забезпечення публічної безпеки та порядку, організацію перевірок на блок-постах з метою виявлення ймовірних диверсантів чи інших кримінальних елементів, заборонених предметів, тощо.

Також Ігор Клименко наголосив на постійному відпрацюванні території прикордонних районів та моніторингу ситуації, зауваживши, що поліцейські повинні бути готові до будь-яких сценаріїв розвитку подій.

«Під прискіпливою увагою райони, які межують із Білоруссю. Реагуємо на всі отримані сигнали від населення, бо маємо бути готові до будь-яких варіантів розвитку подій. Першочергова наша відповідальність – безпека людей. Особливо під час воєнного стану».

Після координаційної наради в ГУНП Ігор Клименко поспілкувався з поліцейськими, які взяли участь у розкритті розбійного нападу на обмінник, вбивства рівнянина та затриманні зловмисника. Відтак, за зразкове виконання службових обов’язків та розкриття резонансного злочину відомчими заохочувальними відзнаками та подяками Національної поліції заохочено сімох поліцейських.

Разом із очільником Рівненської ОВА Віталієм Ковалем Ігор Клименко зустрівся з керівником Дубенської районної військової адміністрації та обговорили шляхи підвищення рівня безпеки дорожнього руху у регіоні.

Територією Дубенщини проходять важливі автошляхи міжнародного значення. Саме на автодорозі «Київ-Чоп» на початку травня сталася жахлива ДТП, яка забрала 27 життів. Тож спільно із керівництвом патрульної поліції прийнято рішення збільшити поліцейську присутність, облаштувавши нову дорожню станцію, де позмінно нестимуть службу додатково п’ять екіпажів.

«До несення служби на цих ділянках долучатимемо патрульних поліцейських з тимчасово окупованих територій. Це справжні фахівці, які готові відразу приступити до роботи та якісно контролювати безпеку на дорогах», — підкреслив Ігор Клименко.

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області