Родина волонтерів з Володимиреччини — Анатолія та Миколи Юрахів з 2014 року допомагає українській армії, передаючи різноманітну техніку.

Як повідомляє видання "Володимирець.City", 64-річний Анатолій із сином Миколою, капеланом і нині – стрілком-санітаром роти охорони днями вирішили свого старенького бойового «бусика»-годувальника Мercedes-Benz 509 (REX) подарувати для потреб українського війська. Полагодили, надійно поставили на колеса, кількаразово перевірили всі агрегати і попрощались, благословивши на щасливу дорогу.

"Там він потрібніший, а тут якось обійдемось. Якщо окупант сюди зайде, то нам вже ніякий транспорт не допоможе. Треба, щоб всі люди взялися до оборони і опору. Тоді переможемо. А поки будемо думати, що до мого двору війна не прийде – поти окупант буде перемагати. Ця машина багато світу вже побачила – і солдатам допомогу возила, і самих солдатів возила, вона навчена виживати під обстрілами ще з 2014 року. То тепер будемо молитись за Божу ласку над нею", –  прокоментував Анатолій Юрах.

Читайте також: Вирівська громада назбирала для ЗСУ 29 тисяч гривень: планують продовжити (ФОТО)