Злочин стався 19 липня у супермаркеті на вулиці Карнаухова. Підозрюваний у злочині правоохоронець з Львівщини. За скоєне тепер на лаві підсудних. Для Феміди сьогодні пояснив, що вбивати не хотів. Продовжить Яна Євтушок.

У рівненському міському суді обирають запобіжний захід львівському спецпризначенцю поліції. Його підозрюють у вбивстві рівнянина Романа Ніколайчука, який завадив поліцейському пограбувати обмінник. Відтак, грабіжник взяв у заручники касирку, аби працівниця обмінника віддала йому усі гроші. Втім, на нападника кинувся чоловік власниці магазину. Опісля, поліцейський вдарив потерпілого рукояткою пістолета в голову. Потому вистрелив у ключицю.

Чоловік помер на місці. Як наслідок, зловмисник втік із міста. Його за кілька годин затримали на Дубенщині. Сьогодні, прокурор просить обрати Миколі Полюганичу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без внесення застави. Адже той, має широке коло зв'язків серед поліції Львівщини та Рівненщини. Існує ризик, що він може переховуватися чи спробувати впливати на слідство.

В свою чергу, адвокат підозрюваного просить суд обрати альтернативну міру запобіжного заходу для свого підзахисного.

Відтак суддя винесла ухвалу. Арешт - без права застави. Підозрюваного у вбивстві взяли під варту строком на 60 діб. До осені він проведе у рівненському СІЗО. Правоохоронцю зі Львова загрожує до 15 років в’язниці чи навіть довічне ув’язнення. Також вирішується питання про його відсторонення від займаної посади.


 Читайте також: Жителя Костополя затримали за торгівлю гуманітарними позашляховиками