Стало відомо, що вночі не стало акторки та ведучої Руслани Писанки

Про це повідомляє «1+1». Ведучій було 56 років.

«Друзі, у нас надзвичайно сумна новина для всіх українців, які знали її. Цієї ночі не стало Руслани Писанки – нашої колеги, акторки, ведучої денного шоу «Твій День» на телеканалі 1+1. У неї була своя боротьба, своя війна за життя. Але життя розпорядилось так, що вона цієї ночі померла», — озвучив у студії Руслан Сенічкін.

Через повномасштабне вторгнення Писанці довелось поїхали до Німеччини, де у неї виявили важку хворобу. Там вона була вимушена справлятись з нею наодинці. За словами колег, Руслана Писанка ніколи не хотіла розповідати, наскільки їй було важко, а навпаки, завжди з надією на майбутнє, з неймовірною життєрадістю.

Зі свого боку її колега по шоу «Твій День», ведучий Тімур Мірошниченко додав, що Писанка була такою позитивною людиною, яка дійсно «з лимона могла вичавити лимонад».

Востаннє Руслана Писанка виходила на зв'язок із глядачами під час святкування річниця інфотеймент-шоу «Твій День» у травні 2022 року. Тоді усі ведучи програми, яких розкидало світом через повномасштабне вторгнення, увімкнулись до ефіру «Сніданку з 1+1». Під час включення ведуча заявила, що впевнена у перемозі України.

«Життя триває, воно йде вперед. Воно змінюється і ми разом із ним. Буде і «Твій День», і новий день, буде все, коли ми переможемо. І я цієї перемоги очікую, як і усі українці», — у травні наголосила Руслана Писанка.

 Читайте також: У Рівному вбили чоловіка (ФОТО)