У Рівне переїхав міський гастропаб з Харкова. Команда харків'ян удосконалила рівненський заклад Салют і внесла туди частину свого, харківського Тремпеля.

У Харкові кафе працювало у самому центрі міста, на площі Свободи. Стіни закладу прикрашали старі фото. З початком війни, роботу припинили. Деякі члени команди вирішили їхати з міста. Переїздили у той день, коли у центрі Харкова пролунав вибух. Тремпель постраждав теж.

Переїхали на Рівненщину, перевезли частину обладнення. Випадково побачили кафе у центрі Рівного і захотіли у нього релокуватись. Власник погодився. Нові керівники оновили інтер'єр, додали більше світла, внесли корективи у покриття, а також частково удосконалили меню. Додали частину фірмових страв з харківського Тремпеля.

Вафлями пишаються найбільше, вони солоні та солодкі, зеленого кольору, який є символічним для Харкова.

Також зі свого харківського меню додали у рівненське - тістечка, торти та випічку. Солодкі страви вже вподобали маленькі відвідувачі.

У Рівне переїхала частина команди з харківського Тремпеля. Наразі пліч о пліч працюють в одному закладі з рівнянами. Стартувати зі старим колективом на новому місці, було простіше.

Харків'яни кажуть, Рівне невеличке, комфортне місто з привітними людьми. Тому хочуть внести ще одну новинку у роботу кафе.

Додає, війна не перешкода працювати. Повертатись у Харків поки не збираються. Будуть ще більше перезапускати рівненський Салют, куди внесли частинку своєї малої батьківщини. 

Читайте також: Друге дихання. Релокований бізнес на Рівненщині: Кава (ВІДЕО)