Це провідна компанія, яка спеціалізується на виробництві натурального паркету.

Загалом займаються виробництвом високоякісного натурального покриття для підлоги різних видів.

Підприємство вже 20 років працює на ринку. Починали з монтажу паркету, потім продажі, а пізніше налагодили виробництво. 24 лютого життя поділилось на до і після.

Родина виїхала у Львів, до друзів. Але не полишала думка про покинуте підприємство. Андрій знайшов програму релокації і оформив заявку. Вже наступного дня йому зателефонували. Для переїзду обрали місто Костопіль. Потужності розмістили на базі місцевого деревообробного підприємства.

До війни керівники двох підприємств, не були знайомі. Сьогодні виробничі потужності рівненського виробництва дають можливість випускати продукцію з високою доданою вартістю, а саме паркетну дошку. І уже разом вони реалізують її на внутрішній ринок України та на експорт.

Андрій Кущенко, каже два місяці стали для нього ознайомчими на Рівненщині. Зрозумів, що будувати бізнес у регіонах простіше ніж у столиці. Собівартість продукту може бути нижча і це буде актуально на ринках Європи. Тому полишати Рівненщину не збирається.

До Костополя Андрій перевіз свою родину. Працівники підприємства лишились у столиці. Двадцять нових робочих місць планує створити для місцевих тут, на Рівненщині. Це дасть можливість отримати роботу людям у час війни.

Читайте також: Під час воєнного стану підприємці Рівненщини залучили 1,2 млрд грн доступних кредитів