Вклад у майбутнє. У Рівному презентували дитячу секцію зі спідвею. До команди увійшло 15 хлопців від 10 до 14 років. Усі вони сіли вперше за мотоцикл на рівненському мототреці.

Для цих хлопчаків особливий день. Сьогодні їх презентують у якості спідвеїстів дитячої секції. Після урочистостей спортсмени йдуть до закритого парку, аби проїхатись на мотоциклах. З нетерпінням чекає виїзду на доріжку 12-річний Денис Яцук. Розповідає, на секцію його записали батьки. Таким чином зробили йому подарунок на день народження.

Після заїзду Дениса зустрічає його батько Дмитро. Розповідає любов до цього виду спорту прививав сину з дитинства.

До того як записатися на секцію зі спідвею, жоден з дітей не їздив на мотоциклах. За місяць часу діти зробили перші кроки у цьому виді спорту. Тепер майже впевнено почуваються на доріжці. Втім тренер команди Ігор Звєрєв наголошує, попереду ще чимало роботи, аби з дітей виросли майбутні чемпіону.

Дитячу секцію зі спідвею спільно відкрили Рівненський ТСОУ та клуб Марченко Спідвей рейсінг. Керівник останнього розповідає відкриття дитячої команди стало можливим завдяки спільній роботі багатьох однодумців. Впевнений, успішні результати роботи не за горами.

Вклад в майбутнє - саме так називає дитячу секцію заступник голови Рівненської ОВА Сергій Гемберг. Тим більше, що спідвей завжди був знаковим видом спорту для Рівного.

Швидкість та небезпеки - саме цим спідвей подобається 10-річному Володимиру Скороходу. У хлопця тепер подвійна відповідальність, адже його вибрали капітаном команди.

Нині спідвеїсти займаються на рівненському мототреці двічі на тиждень. І хоча й є певні проблеми починаючи тим що в Україні війна і закінчуючи технікою керівники секції впевнені - з цих дітей виростуть майбутні чемпіони, які прославлять не лише Рівне, а й Україну. 

Читайте також: Під час воєнного стану підприємці Рівненщини залучили 1,2 млрд грн доступних кредитів