Фото ілюстративне
Учора, 11 липня, близько 19:20 на спецлінію 102 надійшло повідомлення медиків, що із тяжкими травмами звернувся 37-річний житель Білої Криниці.

Слідчо-оперативна група встановила, що напередодні, близько 20 години в селі Біла Криниця, неподалік місцевого магазину 19-річний юнак підійшов до односельця аби поговорити та заступитися за знайому. Після розмови декілька разів вдарив у обличчя 37-річного чоловіка.

Внаслідок цього чоловік втратив свідомість та впав на землю. Зловмисник допоміг потерпілому прийти до тями. Останній пішов додому, втім, учора, коли самопочуття погіршилось самостійно звернувся у лікарню.

Потерпілого із переломом основи черепа, закритою черепно-мозковою травмою та забоєм мозку госпіталізували в нейрохірургічне відділення Рівненської обласної лікарні.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі ВП №1 (м. Рівне) Рівненського РУП розпочали досудове розслідування, за частиною 1 статті 121 КК України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Відомо, що раніше зловмисник, будучи неповнолітнім, потрапляв в поле зору правоохоронців за аналогічний злочин. 

Читайте також: На Рівненщині від рук знайомих загинув 59-річний чоловік (ВІДЕО)