Фото: Луганська обласна військова адміністрація
Операційна бригада Луганського обласного онкологічного диспансеру провела першу та успішну операцію жінці. Пацієнтку диспансеру вже виписали. Очільник лікувального закладу Євген Хамчич високо оцінив професіоналізм та впевненість молодої команди у складі хірурга, анестезіолога та медичної сестри.

Нагадаємо, що у червні обласний онкодиспансер отримав приміщення у Сарнах Рівненської області, а також отримав нове обладнання. Там вже приймають пацієнтів, купують нове обладнання та зустрічають людей, які з Кремінної, Сєвєродонецька та Лисичанська їдуть до своїх лікарів.

Колектив медзакладу до 18 квітня працював у Кремінній. Лікарям вдалось евакуювати вкрай дорогі препарати для хіміотерапії. І тепер на базі Сарненської центральної районної лікарні, онкологічний диспансер продовжує проводити хіміотерапевтичне лікування та хірургічне втручання.

У цій установі можуть лікуватися хворі зі злоякісними та доброякісними новоутвореннями, передпухлинними та фоновими захворюваннями. Також у закладі надають консультативну амбулаторну допомогу. 

За матеріалами Луганської обласної військової адміністрації.

Читайте також: Щотижня на передову потрібно майже 1000 маскувальних сіток: рівнян закликають до волонтерства