Бізнес з Харкова у Рівне. У нашій області працює релоковане підприємство Біорія. Це перший український виробник ортопедичних товарів для здоров'я та краси. Компанія вже чотири роки на ринку. Через вторгнення росії, були змушені покинути Харків та переїхати у Рівне.

У Рівному опинились не відразу, через два місяці. Шукали водночас житло, офіс та виробниче приміщення. У Рівному з цим допомогла міська рада та військова адміністрація. Стати на ноги, на новому місці було не просто, до того ж з'явилось чимало боргів. Довелось позичати та власноруч налагоджувати виробництво.

Вагатись було ніколи. Тому закупили сировину й власноруч налаштували лиття поліуретану.

Компанія займається виробництвом ортопедичних подушок як для дорослих, так і для дітей. Під поперек, сідниці, туристичних поїздок, в автомобілі, в салони краси, для вагітних та інші. Найбільше пишаються бьюті подушками.

Власним винаходом є подушка для сну на животі. Хоча вона незвичайної форми, але допомагає розвантажити обличчя під час сну.

Процес створення кожної подушки є індивідуальним і тривалим. Спершу ідея, потім макет на комп'ютері, а далі створення потрібної форми.

У компанії не приховують, працювати у час війни надзвичайно складно. Ринок продажів впав. Намагаються переорієнтуватись на Європу. Кажуть, це необхідно аби наразі втриматись на українському ринку, надолужити втрачене і не закрити виробництво. Та головне, мріють працювати у вільній країні і своєю роботою відроджувати Україну.