Про це дівчина повідомила у своїх соцмережах. В кінці липня неодноразова переможниця всеукраїнських та міжнародних стартів поїде на Всесвітні ігри серед поліцейських та рятувальників.

Два роки без боксу і рівнянка Іванна Крупеня знову одягає боксерські рукавички і вийде у ринг. Після успішної кар'єри у складі збірної України та численних перемог у дівчини діагностували важку травму і заборонили займатися боксом. Тоді її покликали до лав патрульної поліції. Іванна зізнається не вагалися жодної хвилини.

Нещодавно Іванні зателефонували з федерації боксу та запропонували взяти участь у всесвітніх іграх поліцейських та рятувальників. Після консультації з лікарями дівчина вирішила повернутися у бокс. Щоправда на підготовку у дівчини було мало часу - півтора місяці. Іванна зізнається через війну в країні у неї важкий емоційний стан та й функціонально важко було готуватися. Втім, мотивація у боксерки зашкалює.

Перемогти та вчергове донести світовій спільноті, що в Україні все ще триває війна. Такі дві цілі ставить на майбутні змагання Іванна Крупеня.

Тренер з кросфіту Юрій Омельчук розповідає підготовка Іванни Крупеня проходить важко, адже практично немає часу. Додає розробили особливу програму для боксерки В залі кросфіту дівчина проводить дві з половиною години вдень.

Не дивлячись на всі перешкоди у підготовці Іванна Крупеня впевнена у своїй перемозі та зберігає позитивний настрій. А ще українська левиця передає вітання своєму командиру підрозділу тактико-оперативного реагування Віктору Процюку.

Всесвітні ігри серед поліцейських та рятувальників розпочнуться 24 липня у Ротердамі. Іванна Крупеня запевняє, зробить усе можливе, аби Україні здобула чергову перемогу на одному з фронтів.

Читайте також: У Здолбунові тривають роботи по облаштуванню стадіону "Локомотив" (ФОТО)