Причини та збитки від пожеж встановлюють фахівці.

Вчора, 1 липня, у Рівненській області вогнеборці ліквідували дев'ять пожеж.

Об 11:40 на спецлінію "101" надійшов виклик про пожежу поблизу с. Рачин Дубенського району. Тут сталося загоряння сухої трави та чагарників на землях запасу Тараканівської ТГ на площі 1,5 га. 

О 12:02 с. Підлісне Дубровицької ТГ Сарненського району в приватному господарстві вогонь знищив покриття та перекриття господарської будівлі.

О 12:35 поблизу с. Зоря Рівненського району виникло загоряння будівельного сміття на площі 100м². 

О 13:19 в с. Балки Дубенського району в приватному господарстві вогонь знищив легковий автомобіль РЕНО МЕГАН, 2008 року випуску, а  також покриття господарської будівлі на площі 216 м².

О 13:49 поблизу с. Березове Березнівської ТГ Сарненського району - загоряння сухої трави та чагарників на землях запасу Березівської ТГ на площі 1 га.

О 16:24 поблизу с. Зірне Рівненського району. Загоряння сухої трави та чагарників на землях запасу Березнівської ТГ на площі 0,6 га.

О 16:45 налійшов виклив у с. Борщівка Малолюбашанської ТГ Рівненського району. Тут у приватному господарстві вогнем знищено 2м³ твердого палива та господарську будівлю.

О 18:35 в м. Рівне по вул. Фабрична вогонь пошкодив вхідні двері квартири на п’ятому поверсі багатоквартирного житлового будинку.

О 22:18 у м. Вараш поблизу вул. Бондаренка виникло загоряння будівельного сміття на площі 300м².

Про це інформує ГУ ДСНС у Рівненській області.

Читайте також: Ліг під потяг: у Рівненському районі чоловік вчинив самогубство