У Рівному обвинувачений у смертельній ДТП хоче вийти на волю. Нагадаємо, 2 січня у Рівному під колесами авто загинув військовий. Він переходив вулицю. Його збив автомобіль "Ауді". Водій з моменту аварії перебуває у СІЗО. Просить суд відпустити його під домашній арешт. Що вирішила Феміда на цей раз - знає Яна Євтушок.

"За вбивство військового вимагаємо справедливого суду". З таким гаслом зібралися потерпілі у справі смертельної ДТП, що трапилася у січні цього року. Тоді, водій Ауді, будучи п'яним за кермом, збив насмерть 27-річного військового на вулиці Соборній у Рівному. Після чого втік з місця ДТП. Нині обвинувачений у аварії у СІЗО.

Відтак, вже вдруге до суду не з'явився адвокат обвинуваченого. Тому в підсудного з'явилися два нові захисники. Цього разу на засіданні вирішувалося питання щодо запобіжного заходу для Романа Головина. Останній, просить суд відпустити його під домашній арешт.

Вислухавши всі сторони, суд ухвалив продовжити термін тримання під вартою Романа Головина на 2 місяці.

Як виявилось, адвокатці потерпілих нещодавно почали надходити дзвінки з погрозами. Захисниця підозрює, що до цього причетна сторона обвинуваченого.

Наступного разу має відбутися допит свідка, який сидів в машині із підсудним в момент аварії. Щоправда, він щоразу не з'являється до суду. До слова, якщо провину обивнуваченого доведуть, йому загрожує до десяти років ув'язнення.

Читайте також: Експрацівниця банку може провести до 8 років за ґратами за оформлення кредитів на померлих