Назавжди 37. У Рівному прощалися із загиблим бійцем Ігорем Метким. Чоловік з перших днів вирішив йти на війну. Не казав про це рідним, як і в подальшому змовчав про поранення. Чоловік загинув 23 червня, у боях на Донеччині. Сьогодні з героєм прощались у Рівному.

Ігор Меткий у перші дні вирішив для себе – йти захищати свою країну. Про наміри сина рідні дізналися вже коли Ігор готувався їхати на підготовку. Так само нічого не розповідав сім’ї і про події у пеклі війни. Навіть про поранення, яке отримав, змовчав – усе, аби мама не переживала.

Чоловік родом з Квасилова. Навчався в університеті на еколога. Але за спеціальністю пропрацював не довго. Захоплювався комп'ютерами. Рідні пригадують Ігоря як добру, розумну та щиру людину.

Життя воїна обірвалося у бою біля села Новомайорське Донецької області 23 червня. Йому було 37 років. У нього залишилась мати. Кілька десятків рівнян прийшли прощатись з героєм на майдан Незалежності.

Поховали Героя на Дубенщині, на батьківщині мами, на тій землі, де проходили знаменні бої під Гурбами. Там за свободу українців боровся його прадід. Він вічно спочиватиме поруч із дідусем, який замість колискових, співав йому пісні Січових Стрільців.

Читайте також: У громаді на Рівненщині оголосили День жалоби за загиблим земляком