У Рівному мешканці одного будинку не можуть поділити територію. Один з мешканців на прибудинковій території почав зводити гараж. Його сусідка проти цього, оскільки вважає, що споруда будується на її землі. Чому люди не можуть знайти компроміс, дізнавався Павло Невесенко.

Це чотириквартирний будинок на вулиці Софії Ковалевської 38. Нині тут один з мешканців будує гараж. Втім, проти будівництва виступає жителька однієї з квартир Галина Березюк. Жінка, каже, хоча й дана земля знаходиться у власності міста, вона була розподілена між мешканцями усіх квартир. І саме на її ділянці йде незаконне будівництво.

В міському управлінні Державного архітектурно-будівельного контролю, розповідають дозвільних документів на проведення будівельних робіт чоловік не отримував. Втім, дану ситуацію називають звичайними побутовими чварами серед сусідів.

Чоловік, який розпочав будівництво Валентин Жук на камеру спілкуватися відмовляється. Розповідає, дійсно немає дозволу на будівельні роботи. Втім, звинувачує Галину Березюк, мовляв та не дає життя йому та іншим мешканцям будинку. І не хоче йти на будь-який компроміс.

А потому розпочинаються справжні сусідські мелодрами. Галина Березюк звинувачує у всіх своїх бідах сусіда, той у свою чергу її. Галина Березюк розповідає, чоловік пропонував їй обмінятися землею з ним, аби він міг там будувати гараж. Втім вона відмовилася, бо там у неї росла городина, зокрема суниці.

В управлінні Державного архітектурно-будівельного контролю розповіли, що подаватимуть до суду на Валентина Жука, оскільки той немає дозволів на будівництво. Втім, додають у цій ситуації сусідам варто сісти за стіл переговорів і вирішити спірне питання діалогом.

Читайте також: Житель Березного підробив тимчасове посвідчення військовозобов’язаного