"Підтримай Рівненське". Саме під такою назвою у центрі міста провели виставку ярмарок від наших виробників. На ній рівняни і гості міста могли придбати різноманітні товари: від смаколиків до суконь. Побував на ярмарку і наш Павло Невесенко.

Батько 6 річної Іринки Олександр Васильєв загинув у березні цього року захищаючи Миколаївщину. Дівчинка нині активно допомагає нашим військовим. Виготовляє обручі та шпильки для волосся та продає їх. Таким чином встигла назбирати на тепловізор. Нині у маленької майстрині нова мета - придбати "Джавелін". На ярмарку теж продає свою продукції. Особливим попитом користуються патріотичні обручі. На виготовлення одного у дівчинки йде близько 10 хвилин.

А Діана Васильчук представляє рівнянам літній одяг. Розповідає нині намагаються використовувати більш натуральні тканини. Цінова політика за літні сукні коливається від 400-сот до 600 гривень. Втім, особливо в тренді зараз рожеві панами.

Подібні ярмарки "Підтримай Рівненське" проводять у місті уже не вперше. Окрім одягу, смаколиків, прохолодних напоїв тут можна було побачити чимало цікавого. Олександр Третяк каже, роблять подібні заходи задля популяризації та підтримки саме рівненських виробників.

Відкрили виставку ярмарок в обідню пору. Відтак, від шаленої спеки кожен рятувався як міг.

А тим часом дітлахи на рівненському бродвеї охолоджувались від спеки у музичному фонтані. Це місце стало вже культовим для купання. Організатори розповідають і надалі популяризуватимуть рівненських виробників.

Читайте також: Патріотичні мурали з`явилися у п`яти населених пунктах Рівненщини (ФОТО)