Виставку трофеїв ЗСУ приурочили Дню Конституції України.

 Ворожу військову техніку РФ, яку розмістили сьогодні у центрі Рівного, знищили на передовій наші військові з Рівненщини та з оперативного командування «Захід», повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

"Ця виставка трофеїв ЗСУ у мирному місті потрібна для того, аби показати усім військові звитяги українських захисників, серед яких багато наших земляків. Лише в такому вигляді російська військова техніка має право на існування!

Прийдіть, подивіться, з яких «машин смерті» нищать українські міста та села. Подякуйте Богові та українським військовим, що така техніка не їздить по нашому регіону.

Попри озброєність окупантів, наші Герої перетворюють їх на металобрухт. Збройні сили України - найкращі! Із такими захисниками ми як ніколи повинні бути впевнені у нашій перемозі. Прийдіть, подивіться, що ЗСУ роблять із ворогами. І скажіть «дякую» кожній людині у формі, яку зустрінете. Ці Герої сьогодні серед нас! - повідомив Віталій Коваль у своєму тетелграм-каналі.

Ідея виставки належить генерал-майору Сергію Літвінову. Організували захід Рівненська ОВА спільно з ОК "Захід" та з допомогою ДСНС та поліції.

Подібні виставки знищеної техніки військ РФ організовують і в інших містах України та Європи, аби показати їхнім людям, що війна в Україні - це не картинка в телевізорі, а наша реальність.

Усіх рівнян та гостей міста ззапрошують відвідати виставку під відкритим небом у Рівному і побачити, як виглядають 125 днів героїчного спротиву, та пригадати якою ціною українці здобувають свою незалежність.