Четверо загиблих та восьмеро травмованих. На Рівненщині ворог завдав ракетного удару по місту Сарни. З території білорусі прилетіли дві ракети і влучили у СТО, мийку та підприємство з ремонту автомобілів. Будівлі повністю зруйновані, 14 людей постраждали, четверо з яких загинули. Біля двох десятків приватних будинків пошкоджені. Більше подробиць, далі у сюжеті.

 Ольга досі не може оговтатись після прильоту ракет. В момент удару була в будинку. Почула як їде шифер з даху і вибігла на вулицю, ховатись у підвал.

25 червня ворожі ракети прилетіли у місто Сарни. Вони були випущені з літака. Дві ракети влучили не у військові об'єкти, а в цивільну інфраструктуру - це СТО і з мийкою і ще один комплекс з ремонту автомобілів.

Ракета фактично знищила мийку та автомайстерню. Уламки від будівлі розлетілися на десятки метрів. Розбір завалів триває й досі.

Працює важка техніка та десятки людей. Уже витягнули розчавлений автомобіль, в якому загинув чоловік — приїхав помити. Жертв могло б бути більше, але автокомплекс не працював.

Загалом внаслідок ворожого авіаудару постраждало 14 людей. Четверо загинули, двоє у важкому стані у реанімації.

Тетяна прийшла у лікарню до чоловіка. Втекли родиною від війни з Луганщини ще у 2014 році на Рівненщину. Чоловік влаштувався на роботу на мийку у Сарнах. Але війна наздогнала родину і тут. Зараз за життя 43-річного чоловіка борються медики.

Найважчих хворих, серед них і чоловік Тетяни, вже перевозять у медзаклади Рівного. Двох пацієнтів відпустили додому, лікуватись амбулаторно. Тим часом у Сарнах продовжують розбирати завали і обстежують пошкоджені приватні будинки. Нарахували їх два десятки.

Уже сьогодні власникам пошкоджених будинків почали надавати будматеріали. У мерії обіцяють що, за день-два всі дахи та вікна будуть відремонтовані. 27 червня у Сарненській громаді оголошено День жалоби за загиблими, внаслідок ракетного обстрілу.