Фото ілюстративне
У перші місяці війни здебільшого телефонували щодо поселення внутрішніх переселенців, оформлення та видачі довідок про взяття їх на облік, отримання медпослуг, забезпечення освітнього процесу для школярів.

Нині значна частина дзвінків стосується соціальних виплат, отримання гуманітарної допомоги, компенсації громадянам, які прихистили ВПО.

З початку війни співробітники управління спільно з рятувальниками організували логістичний сервіс. Майже кожного дня вони зустрічали автівки з переселенцями на в'їзді в місто, а також пасажирів евакуаційних потягів та автобусів. Зараз цей потік дещо зменшився, втім вимушено переселених осіб продовжують доправляти до місця поселення під час комендантської години.

«Для людей, які змушені були тікати від війни і переїхали на Рівненщину, постійні надають психологічні, правові консультації, медичну та іншу допомогу, - підсумував начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль. - Тож якщо виникають запитання, то наші фахівці завжди на відстані одного телефонного дзвінка».

Контактні номери: 098 505 83 25 та 097 008 81 91. Колцентр працює в цілодобовому режимі. 

Про це інформує Рівненська ОВА.