Утилізація Бандерівських смузі. З початку війни у Рівному приготували дуже багато «коктейлів Молотова». От тільки минають місяці, а вони досі не використані. Люди викидають їх на смітники, що у подальшому призводить до загорань на сміттєвому полігоні. Як утилізовувати коктейлі, - розповість Ілля Томашевський.

 З 24 лютого рівняни неабияк запаслися коктейлями Молотова. Втім як розповідає заступник міського голови Артем Ганущак, левова частина з них уже втратила свої якості, а містяни почали їх просто викидати у смітник.

Коктейлі молотова зберігають всюди навіть зараз. Однак в окремих випадках це може наражати на небезпеку. Особливо коли вони зберігаються у підвалах багатоквартирних житлових будинках.

Окрім того, що неналежне зберігання може зашкодити здоров'ю для оточуючих, можлива і адміністративна та кримінальна відповідальність для власника.

Самостійно утилізувати ці суміші у вас не вийде. Тож це можуть зробити замість вас спеціалісти.

В суботу 18 червня представники ДСНС, поліції та комунальники будуть присутні у вказаних місцях з 9-ої до 13-ої години, прийматимуть бандерівські смузі та утилізовуватимуть їх.

Читайте також: На трасі Київ-Чоп біля Здолбунова загорівся вантажний автомобіль (ФОТО)