Переможців Ігор нескорених хочуть прирівняти до паралімпійців. Принаймні у Рівному пропонують виплачувати однакові суми переможцям обох змагань. Та не всі із такою позицією погоджуються, у тому числі й спортсмени. Чому - далі у сюжеті.

Андрій Бадарак - захисник нашої країни в зоні АТО. Для нього війна закінчилася важким пораненням. Та він зумів взяти себе в руки, зайнявся плаванням і поступово перетворився на лідера української ветеранської збірної. Цьогоріч на Invictus Games у Гаазі Андрій здобув відразу дві нагороди золото й бронзу.

Андрій продовжує тренування, бо ж попереду іще одні змагання Warrior Games у США. Бо ж каже поки що не досягнув рівня, якого прагне, взяти участь у паралімпіаді.

У Рівному вирішили підтримати переможців ветеранських змагань та виділити їм преміальні. Та й суми пропонують найвищі в Україні.

Проте сума видалася занадто малою деяким членам виконкому.

Із пропозицією не згодні в профільному управлінні. Мовляв, не можна прирівнювати ветеранські змагання, які проходять щороку, та Паралімпіаду, що стає метою життя для багатьох спортсменів.

Не розуміє "урівняйлівки" і Андрій Бардарак. Мовляв, не той час, щоб розкидатися бюджетними коштами.

Остаточну крапку у цій історії поставлять члени виконкому вже завтра. Саме тоді планують повернутися до розгляду цього питання. 

Читайте також: Благодійники на Рівненщині продовжують допомагати інвалідам та пенсіонерам (ВІДЕО)