Війна забирає найкращих. Сьогодні, 9 червня, на Майдані Незалежності Рівне попрощалося із Русланом Гамаровським. Військовий загинув 5 червня під час бою біля села Полтавка Запорізької області. В чоловіка залишилася дружина та мати. Більше дивіться далі у сюжеті.

 Бухгалтер за освітою, в душі - справжній патріот та вірний захисник України. Руслан Гамаровський ще у 2014 році одягнув військову форму аби боронити країну від ворога.

Таким він і залишиться у пам`яті бойових побратимів. Хлопці пригадують, до усієї роботи, яку Руслан виконував він ставився відповідально. А в перервах завжди знаходив час аби пожартувати та підняти бойовий дух на позиціях.

Сталося це 5 червня біля села Полтавка Запорізької області. Напередодні він ще встиг поспілкуватися з дружиною. А через деякий час їй уже телефонував заступник командира батальйону. В загиблого лишилася дружина та мама.

Так само як і рідних чоловік любив і Україну.

Вшанувати героя в центр Рівного прийшли близько сотні рівнян: це і побратими чоловіка, друзі та знайомі.

Руслану Гамаровському назавжди залишиться 46 років. Які він відзначив перед від`їздом на фронт 27 лютого. Поховали Захисника України на кладовищі Нове.

Читайте також: На Рівненщині волонтери виготовляють антимоскітні та маскувальні сітки для військових (ФОТО)