День народження у кожного із нас раз на рік і всі ми мріємо отримати цього дня найцікавіші подарунки від своїх друзів та близьких. І якщо у вашого коханого незабаром іменини, то вам точно слід заздалегідь подбати про ідеальний презент для нього.

Про те, що саме можна для нього вибрати і який подарунок для чоловіка точно запам'ятається йому ми і поговоримо в цьому матеріалі.

Міні-бар

Якщо ваш чоловік має улюблені спиртні напої і він давно мріяв про свій власний міні бар, то чому б на день його народження не втілити його мрію в реальність? Повірте, він точно буде радий подібному подарунку, особливо якщо ви ще наповните заздалегіть його напоями. Ну а буде цей бар у вигляді глобуса, каністри, барила, музичного інструменту або якоїсь іншої форми, це вирішувати вже вам.

Враження

Для тих, хто хоче по-справжньому здивувати свого коханого, існує відмінний варіант, а саме подарункові сертифікати. Ви можете вибрати для чоловіка якийсь цікавий майстер-клас, активне проведення часу або навпаки релакс. Це може бути стрибок з парашутом, майстер-клас боксу, картинг, вечеря з безлімітним м'ясом, прогулянка на квадроциклах, майстер-клас спортивної яхти, дегустація крафтового пива, джип-сафарі, спортивна рибалка, політ в аеротрубі, вечеря в мексиканському ресторані і тому подібне.

Ігрові гаджети

Багато чоловіків люблять грати в технологічні іграшки, і якщо ваша друга половинка мріє про ігровий гаджет, то саме час його для нього придбати. Найпопулярніший варіант - це ігрові консолі, наприклад Playstation або xbox, але й окрім них ви можете купити чоловікові окуляри віртуальної реальності, симулятор педалей та керма, квадрокоптер, геймпад і таке інше.

Рюкзак

Бажаєте подарувати чоловікові щось практичне? Тоді хорошим варіантом буде купити для нього рюкзак, з яким він зможе ходити на прогулянку, на роботу, подорожувати та робити багато інших речей. Радимо вам розглянути виріб з функцією "антивор", щоб у вашого чоловіка точно ніхто не міг нічого дістати з рюкзака без його відома.

Стильний аксесуар
Ще один непоганий варіант – це подарувати чоловікові якийсь аксесуар, особливо якщо він любить носити стильні речі та намагається якось підкреслити свій образ. Причому варіантів таких аксесуарів дійсно багато, наприклад це може бути шкіряний ремінь, краватка та затискач для неї, печатка, запонки, парасолька, портмоне та багато іншого.

Ланч-бокс із підігрівом

Хорошим рішенням буде презентувати чоловікові ланч-бокс, адже такий подарунок не просто практичний, а й покаже вашу турботу про кохану людину. І якщо ваш чоловік любить смачну домашню їжу, то він точно буде радий такому девайсу. Тим більше, що завдяки функції підігріву він зможе їсти теплу їжу навіть у тому випадку, якщо у нього на роботі немає мікрохвильової печі. Повірте, подібний знак уваги йому точно сподобається!

Вибирайте будь-який із запропонованих нами варіантів і ваш чоловік точно буде задоволений вашим презентом у свій день народження.