Палаючий завод та потрійна аварія. У селі Бабин, 24 травня, виявився не з найкращих днів. Спочатку там спалахнула пожежа у недіючому цукровому заводі. А через декілька хвилин навпроти місця пожежі трапилася ДТП на світлофорі. Це спричинило кілометрові затори на трасі Київ-ЧОП. Подробиці - дивіться далі.

Вогонь та густий дим, який видно за декілька кілометрів, їдучи по трасі. Так палав цукровий завод у Бабині. Близько 16-ої години рятувальники отримали повідомлення про пожежу.

8 одиниць пожежної техніки та 35 вогнеборців оперативно приїхали на місце події.

Охоплений вогнем цукровий завод вже близько 10-ти років не працює. Однак, місцеві такі припускають, що на території заводу відбуваються роботи.

На заводі відмовилися коментувати дану ситуацію. Та не встигли рятувальники ліквідувати вогонь - навпроти пожежі сталася потрійна аварія.

В автомобілі Форд, який влетів у дві автівки, перебувало двоє людей. Вони чудом залишилися живими.

Водій Форду каже, що за грузовиком не було видно світлофора. Однак внаслідок аварії могли б постраждати і пішоходи, які йшли на зелений сигнал. Керманич мерседеса зробив усе можливе.

Поліцейські провели освідування усіх водіїв. Вони були тверезі. Крім того, правоохоронцям вдалося встановити усі деталі автотрощі.

Внаслідок ДТП травмувався водій «Ford» та пасажир цього ж авто — 17-річний мешканець Житомирщини. Обох доставили до лікарні із забоями та травмами голови.

Читайте також: Житель Рівненщини, який вдарив ножем сина, може провести за ґратами до 8 років