Рівне попрощалося з черговим героєм - старшим сержантом Євгенієм Чирком. Йому було лише 48. За його життя медики боролися понад 2 тижні. Павло Невесенко продовжить.

 25 травня, площа перед Покровським Собором. Чимало рівнян зібралися тут, аби провести в останню дорогу Євгенія Чирка - патріота своєї країни, люблячого чоловіка, батька та чуйного друга.

У Покровському соборі сьогодні відправили панахиду за Євгенієм Чирком. Він народився і все життя прожив у Рівному. Із 1996 року працював стропальником на “Азоті”. Завжди готовий допомогти людям, надзвичайно порядний та чесний. Саме так характеризують Євгенія його рідні та близькі.

Війна вже не вперше прийшла у родину Чирків. У 2015-2016 роках Євгеній служив в АТО. З початку повномасштабної війни останній не став чекати повістки й на початку березня самостійно пішов у військкомат, а за тим — боронити свою землю. 2 травня потрапив під мінометний обстріл на Донеччині. А через 18 днів старший сержант Євгеній Чирко приєднався до Небесного війська.

Родина Євгенія розповідає, він говорив, що готовий померти, аби тільки сюди не прийшли російські нелюди.

Знайомі Євгенія Чирка кажуть, для нього на першому місці завжди була сім’я — дружина Ірина, син Сергій та дочка Олександра.

Поховали Євгенія Чирка на Алеї героїв на кладовищі "Нове".

Читайте також: Рівняни на польському фестивалі збирали кошти для допомоги українцям (ФОТО)