Усе через будівництво офісного центру. Відтак, замість дитячого майданчика на Проспекті Миру вкладають бруківку до новозбудованого об'єкту. Люди збентежені. Мізкують, як тепер повернути зелену зону. У ситуації розбиралась Яна Євтушок.

Так дитячий майданчик на вулиці Проспект Миру 14 виглядав ще два роки тому. Тепер на частині цієї території ведеться будівництво офісного центру. Пані Людмила разом із онукою гуляла тут чи не щодня. Нині ж, змушена водити дитину на прогулянку на Набережну. Бо ж майданчика як такого тут практично не залишилося, а положення гірки, яку сюди перенесли є небезпечним для дітей.

Відтак, вже упродовж двох років мешканці будинку чекають, доки зелену зону звільнять, та дитячий майданчик повернуть. Щоправда, на переконання скаржників цього не відбудеться. Бо ж на цій території вже будують доріжки з бруківки для офісного центру.

Відповідальний за будівництво каже, облаштовує територію майданчика законно та має усі відповідні для цього документи. Однак, мешканці будинку цьому суперечать.

Попри обіцянки, скаржники написали акт-претензію управлінській компанії. Нині чекають відповіді. Мізкують також над тим, аби паркан перенести самостійно, згідно плану закріпленої за будинком території. Окрім такого будівництва, жителі нарікають і на місцеву владу. Усе через демонтований асфальт поблизу будинку.

В управлінні ЖКГ кажуть, як тільки на сесії Рівненської міської ради виділять кошти по даному об'єкту, тоді роботи зможуть завершити.

Поки людям залишається чекати доки місцева влада посприяє вирішенню вищезгаданих проблем. В інакшому випадку, вулиця поблизу РАГСу, буде не окрасою міста, а його занедбаною територією.

Читайте також: Відсьогодні в Міграційній службі Рівненщини доступне одночасне оформлення ID- картки та паспорта для виїзду за кордон