Відтак, підрозділи міграційної служби області отримали технічну можливість щодо одночасного оформлення таких документів. Вартість залишається незмінною. Більше про це дізнавалась Яна Євтушок.

Артему Карманову виповнилося 14 років. Хлопець прийшов в міграційну службу оформити внутрішній паспорт та закордонний. Каже, труднощів у цьому не виникало. Процедура оформлення зайняла близько 20 хвилин.

Відтак, підрозділи міграційної служби Рівненщини отримали технічну можливість щодо одночасного оформлення, обміну внутрішнього та закордонного паспортів. Зазначимо, що вартість виготовлення таких документів залишається незмінною.

В рамках оформлення закордонного паспорту заява для його виготовлення подається особою з 14 років особисто, без присутності законного представника.

Працівники кажуть, таке нововведення спрощує роботу. Щоправда, строки виготовлення документів нині займають трохи більше часу, близько двох тижнів. Це зумовлено воєнним станом та ускладненою доставкою документів до підрозділів.

До слова, за отриманням такої послуги особа може звертатися до територіальних підрозділів Державної міграційної служби, ЦНАПів або до центру обслуговування громадян «Паспортний сервіс».

Читайте також: Відсьогодні в Міграційній службі Рівненщини достпуне одночасне оформлення ID- картки та паспорта для виїзду за кордон