Саме стільки індивідуальних борщових та супових наборів виготовили волонтери млинівської «Спільноти «БОРЩ». Їхніми теплими стравами вже не перший місяць смакують наші захисники в «гарячих» точках.

Першим виготовляти почали саме сухий борщ. Ідею запозичили в господинь із Коломиї, рецепт вдосконалили, додають спеції власного приготування. В одному борщовому пакеті посушені буряк, картопля, цибуля, морква, перець, капуста, часник, корінь селери, зелень та м’ясо. Всі інгредієнти сушать, подрібнюють, по тому – фасують. Такий борщик і поживний, і дуже смачний. В сухому вигляді його можна зберігати від 3-12 місяців.

Нещодавно дівчата розширили свій асортимент: в «меню» додали сухі супи.

"Головне, що хлопці зможуть швиденько приготувати та поїсти гаряченьке", − зазначає на своїй Фейсбук-сторінці Ірина Кошкіна, координатор «Спільноти «Борщ».

До пакунків на передову «Спільнота «Борщ» додає й приготовані власноруч коржики, пиріжки, інші продукти харчування, засоби гігієни, білизну. На прохання військових розпочали пошиття бандан. Для цього викупили понад 150 метрів «піксельної» тканини та розкроїли понад 1200 штук, частину вже відшили та відправили на передову.

Читайте також: Ще одна релігійна громада на Рівненщині вирішила перейти до ПЦУ