Гроші пропонував житель Вараського району, який відповідно до рішення суду, позбавлений права керувати транспортними засобами.

Порушення мотоциклістом правил дорожнього руху виявили об 11:30 на вулиці Аерофлотській у Зарічному інспектори сектору реагування патрульної поліції відділення №2 (смт Зарічне) Вараського РВП сьогодні, 18 травня. Мотоцикл 23-річного жителя села Дібрівськ «Loncin» не був зареєстрований у встановленому законом порядку. Крім того, під час перевірки документів з’ясувалось, що водій двоколісного, у грудні минулоріч позбавлений права керувати транспортними засобами за їзду у нетверезому стані.

Відтак, намагаючись уникнути нового протоколу, молодик поклав у службове авто поліцейських 200 доларів США. Не зважаючи на попередження про кримінальну відповідальність, свої протиправні дії чоловік не припинив. Тож на місце викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила грошові кошти.

За фактом пропозиції та надання неправомірної вигоди слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 КК України.

За інформацією Поліції Рівненської області.

Читайте також: Троє жителів Рівненщини стали жертвами шахраїв