Рівненська обласна військова адміністрації визначає кілька АЗС спеціально під заправку громадського транспорту. За словами чиновників це дозволить зменшити черги на загальних заправках. А також посприяє тому, щоб водії вчасно виходили на маршрут. Павло Невесенко продовжить.

 Водій 36 маршрутки Андрій заїжджає на АЗС за омріяним паливом. В умовах війни та знищення орками нафтобаз і заводів в Україні дефіцит на пальне. Розповідає останніми тижнями вимушений був по декілька годин стояти в чергах, аби заправитись. Та й не на усіх заправках було блакитне паливо.

Про те ж саме говорить і водій 56 маршрутки Андрій Негречний. Додає через брак пального і великих загальних черг пасажири змушені були чекати певні маршрутки по півгодини, а той більше. Сподівається віднині ситуація покращиться.

Ця заправка є однією з декількох у Рівному, яке спеціально заправляє громадський транспорт. Аби уникнути транспортного колапсу та інших незручностей у Рівненський обласній військовій адміністрації визначать мережу АЗС на Рівненщині, яка будуть заправляти автомобілі критичної інфраструктури без черги.

У Рівненській ОВА продовжують працювати над логістикою та каналами поставки пального на Рівненщину. Також чиновники радять поки є дефіцити пального уникнути поїздок автомобілями за місто.

Читайте також: Як держава надає компенсації підприємцям за працевлаштованих переселенців