Дерусифікація та ребрендинг. Вторгнення росії в Україну змусило кардинально змінити думку щодо агресорського дотику в нашому повсякденному житті. Відтак, у Рівному активно змінюють назви вулиць, закладів та емблеми, які мали прив'язаність до росії, або ж ворожих символів. Тепер з'явилася ідея змінити логотип "VERES".

 Назви вулиць, зовнішня реклама закладів, а тепер і "VERES". Рівненський Народний Клуб рік тому змінив логотип на англійські літери. Однак, в умовах війни до зовнішнього вигляду емблеми є питання. Зокрема, у голови Рівненської обласної асоціації футболу.

Олексій Хахльов звернувся до керівництва клубу, акціонерів, членів наглядової ради та вболівальників - негайно прибрати з всієї символіки Народного клубу заголовну літеру «V», як символ російської агресії проти України.

Екс-Президент "Вереса" запропонував повернутися до початкової версії зображення герба та всієї символіки. Однак в клубі мають іншу позицію та відповіли, що ворожа літера не акцентується у назві.

Втім, така відповідь Олексію Хахльову не сподобалася.

Варто додати, що чимала кількість вболівальників "Вереса" теж проти зміни логотипу.

Також у коментарях є багато прихильників змінити назву, але факт залишається один. Народний Клуб "Верес" поки що не буде змінювати назву клубу, а зосереджуватиметься на одній головній цілі - об'єднувати людей спортом.