У Рівному попрощались з героєм Олександром Пінчуком. 40-річний чоловік, після повномаштабного вторгнення росії пішов до Збройних Сил України добровольцем. Сотні рівнян та гостей міста провели героя в останню путь на Майдані Незалежності.

Рівнянин Олександр Пінчук. Стати військовим: для нього була мрія ще змалку. Півтора року прослужив у танкових військах. Опісля повернувся додому та хотів знайти себе у цивільному житті. Після повномасштабного вторгнення військ рф 40-річний Олександр мав намір записатися до лав тер. оборони, коли виявилось що усі підрозділи укомплектовані - пішов у ЗСУ добровольцем.

Був добрий, щирий та життєрадісний. Любив спорт та займався кікбосингом. Саме так про Олександра говорять його рідні та друзі. У день своєї загибелі телефонував матері та брату, аби сказати що з ним усе буде гаразд. Сьогодні, на Майдані Незалежності сотні рівнян та гостей міста проводжали захисника у останню путь.

40-річний сержант загинув 2 травня, захищаючи населений пункт Пречистівка, що на Донеччині. Поховали Олександра Пінчука на кладовищі "Нове" на алеї героїв.