Поліцейські продовжують працювати на місці події автопригоди.

Нагадаємо, автопригода сталася сьогодні, 10 травня, близько 06:20 на перехресті вулиць Кн. Володимира — Р.Шухевича — Литовська.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Renault Magnum» — 55-річний житель Запоріжжя, допустив зіткнення із пасажирським мікроавтобусом «Mercedes-Benz» під керуванням 63-річного жителя Рівненського району

Від удару «Mercedes» по інерції зіткнувся із автомобілем «Ford Courier», яким керував 41-річний уродженець Харкова та автомобілем «Dacia» під керуванням 30-річної жінки

У салоні мікроавтобуса, який здійснював перевезення працівників пошти на роботу, перебувало орієнтовно 12 осіб. Допомога медиків знадобилась для сімох пасажирів: п’ятьох доставили до лікарні, а після надання допомоги трьох відпустили. Один із постраждалих наразі перебуває у реанімації.

Вирішується питання про правову кваліфікацію події, а також затримання водія вантажівки, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, у порядку статті 208 КПК України, повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

 Читайте також: За розбійний напад на пенсіонерів сарненчанин потрапив за ґрати на сім років