На Рівненщині підбили підсумки участі краян у міжнародній акції «30 днів на велосипеді».

Крім власне популяризації велоспорту й активного способу життя, учасники акції використали її як можливість донести світовій спільноті інформацію про російсько-українську війну. Про це повідомляють на сторінці організаторів «Спорт для всіх Рівненщини».

Упродовж місяця громада Рівненщини, а для участі зареєструвалось понад 120 велосипедистів, здійснювала поїздки та розміщувала свої фото зі спеціальними картками на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини» у фейсбуці з хештегами #stoprussianaggression #30DaysofBiking #30DaysofBikingRivneregion.

А на завершення акції в громадах сіл, селищ та міст відбувся обласний флешмоб. Демидівка, Головин, Бабин, Томахів, Повча, Кам’яне-Случанське, Рівне та інші громади об’єдналися заради ідеї миру в Україні. Учасники акції, узявши із собою національну символіку, картки з хештегом #stoprussianaggression проїхали вулицями своїх населених пунктів, демонструючи єдність та незламність духу українців.

Після акції всі зареєстровані учасники отримають іменні сертифікати про участь у проєкті «30 днів на велосипеді» та знижки на покупки в профільному магазині.

Читайте також: На Рівненщині наречений-військовий приїхав на один день, аби одружитися (ФОТО)