Художник Костянтин Качановський, який раніше намалював «Красавіца терпіти не буде», створив мурал «Сміливий народ сміливої країни». Він відтепер прикрашає стіну рівненського ТРЦ «Злата Плаза».

На стінному розписі зображені персонажі, які беззаперечно є героями для українського народу. Це чоловік, який привіз в Бучу понад тонну борошна, щоб відновити пекарню; лікарка, яка приймала пологи у деокупованому містечку; військовий; рятувальник; відомий песик-сапер Патрон та маленький українець.

«Це вже не перша робота Костянтина Качановського і точно не остання. Обговорили з ним плани на майбутнє. Культурний фронт сьогодні не менш важливий, ніж військовий чи економічний. Привідкрию секрет - як мінімум ще три мурали з’явиться найближчим часом. Крім того, подаємо його на обласну стипендію, аби підтримати нашого молодого митця. Такі як він творять сьогодення і нову історію України», - зазначив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

У ТРЦ «Злата Плаза» кажуть, що надихнулися попередньою роботою художника, і, як результат, вирішили прикрасити «голу стіну» у торговому центрі. Рівняни теж приємно вражені роботою Костянтина Качановського.

За інформацією Рівненської ОВА.

Читайте також: У Рівному відбудеться показ фільму фільму про Голодомор в Україні