Понад 51 тисячу гривень 29 квітня перерахували на потреби Збройних Сил України. Про це звітують у Дубровицькій міській раді.

Дотримуючись принципу: «Роби те, що можеш із тим, що маєш, там, де перебуваєш!» упродовж Пасхальних днів, 25 і 26 квітня, у Дубровицькій громаді за ініціативи відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради організували благодійний концерт «Незламні» та турнір з баскетболу «Пасхальний».

«Завдяки небайдужим жителям громади та гостям міста, зібрали 51 319 гривень та перерахували на рахунок Збройних сил України. Благодійний концерт та турнір вкотре доводять небайдужість пересічних громадян до потреб української армії у період війни та їхню готовність допомагати матеріально.

Хочеться особливе «дякую» сказати ініціаторам та організаторам цих дійств, їх учасникам та глядачам, усім НЕБАЙДУЖИМ громадянам, які долучилися до збору коштів і своїми щирими внесками у спільну справу зробили наш світ кращим, наблизили нашу ПЕРЕМОГУ!

Наша сила – у нашій єдності, нескореності, НЕЗЛАМНОСТІ! Наша сила – у нашій боротьбі, вірі в ПЕРЕМОГУ, прагненні бути корисними своїй армії та державі!», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Викладач та студенти рівненського вишу розробили сайт для переселенців