Реконструювати країну - з таким гаслом створює свої архітектурні та дизайнерські проєкти киянин Іван Огієнко. Три місяці чоловік працює над створенням реконструкції знакових місць в зруйнованих містах. Яким може виглядати Знешкоджений драмтеатр у Маріуполі, скільки часу та коштів потрібно для відбудови України, дізнавався Павло Невесенко.

Це моторошні кадри зі зруйнованого Маріуполя, та місцевий драмтеатр після влучання ракети. А ось такий вигляд ця споруда може мати після остаточного звільнення міста-героя, яке нині стало символом незламності України. Цей проєкт розробив архітектор з Києва Іван Огієнко, який нині тимчасово мешкає у Рівному. Хлопець розповідає таким чином хоче підняти настрій українцям та привернути увагу спільноти до відбудови України. Розповідає проєкт реконструкції дороговартісний, втім красивий.

А це розтрощений міст з Ірпеня на Київ. Іван Огієнко в майбутньому бачить його саме таким. Наголошує у своїх роботах намагається чималу увагу приділяти створенню рекреаційних зон.

Нині Іван Огієнко працює над новим проєктом щодо реконструкції зруйнованих багатоквартирних будинків. Впевнений, після остаточної перемоги над орками Україна обов'язково відбудується і стане ще красивішою та привабливою для своїх мешканців.

Читайте також: Бізнес, який реєструється на Рівненщині, платитиме ПДФО у свої території