Фото ілюстративне
У місцевих інтернет-пабліках користувачі зранку, 25 квітня, під час повітряної тривоги почали писати про вибухи у Здолбунові.

Місцеві жителі також зазначали, що після цього зникла електрика.

"Прошу жителів громади і гостей, не коментувати нічого, не скидати фотографій. Це задля безпеки", - повідомив Владислав Сухляк, голова Здолбунівської територіальної громади.

Згодом начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль повідомив:

"Ворог завдав два ракетні удари по залізничній інфраструктурі. Збитки встановлюються. Жертв немає. Під час повітряних тривог наполегливо рекомендуємо бути в укриттях".

 Зазначимо, що зранку 25 квітня вибухи лунали і в інших областях, зокрема, у Львівській, Вінницькій.

"У двох населених пунктах у Золочівському районі пожежі. Ситуація контрольована. Деталі згодом. Залишайтесь в укриттях" - повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

У Вінницькій ОВА повідомили: "Зберігайте спокій та не залишайте укриттів до відбою повітряної тривоги. Просимо також не публікувати фото, відео та інформацію, яка може працювати на користь ворога

ДОПОВНЕНО 13:50: Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль з місця події повідомив, що ворог завдав три ракетних удари. Жертв немає, одна людина отримала легкі ушкодження. 

 

Читайте також: 61-ша доба війни: оперативна інформація генштабу ЗСУ