У Володимирці перед Великоднем для переселенців, які вимушено переїхали з інших регіонів, влаштували майстер-клас із писанкарства.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook Оксана Приходько.

«Очікування Великодня цьогоріч тривожне... І передсвяткової метушні як такої нема... Але Великдень – це перш за все Воскресіння Ісуса, це Світло над темрявою, це віра в спасіння. Тому мені дуже було приємно вчити писати писанки вимушених (на жаль) гостей-переселенців!

Ми сиділи в за круглим столом у Володимирецькому ліцеї «Колегіум» (в рамках VIII Великоднього фестивалю), такі незнайомі люди, різні за віком і статусом, з Центру і Сходу України, яких як не дивно об’єднала війна. Допомагала мені моя вихованка, пластунка-прихильниця Анна Тарасова.

Писанкарство – це зв’язок з предками, це заспокійливе для душі, це прояв творчості і краси. Найбільшою радістю для мене були обійми учасників після завершення роботи. Я дякую вам! За довіру, за те, що частинку доброї справи ми разом внесли у перемогу України! І ми ще зустрінемося в мирний час!», – розповіла Оксана Приходько.

Читайте також: На Рівненщину вже прибув Благодатний вогонь