На Рівненщині 14-річна дівчинка, яка бореться з онкологією, щодня пише патріотичні картини і відправляє їх українським солдатам та європейським сусідам. Заради миру дівчинка жертвує і своїми коштами, які отримує як соціальну допомогу. Яна Євтушок продовжить.

Мир у всьому світі. Такою є мрія 14-річної Марійки Колесник з Дубенщини. Дівчинка малює картини із символами незламної України. Відправляє їх на передову, а також польським волонтерам, котрі збирають допомогу українцям.

Свої малюнки передає через шкільний волонтерський штаб. Попри юний вік, дівчинка неабияк пройнялася приходом російської навали.

Марійка Колесник понад рік бореться з важким онкозахворюванням. Втім, заради миру жертвує і своїми коштами, які отримує як соціальну допомогу.

Картини Марійки, здебільшого, на патріотичну тематику. На цій, наприклад, зобразила дівчинку-українку та голуба - як символ миру. Аби підтримати наших воїнів.

У колекції юної художниці вже десятки картин, присвячених українським солдатам. Наразі її фронт – мистецтво. Тому робить те, що вміє найкраще.

Читайте також: 16-річний рівненський спідвеїст дебютував у командній першості Польщі серед юніорів DMPJ