Командира медичного батальйону «Госпітальєри» - народну депутатку Яну Зінкевич призначено заступницею командувача Української добровольчої армії.

Про це повідомив на своїй фейсбук -сторінці Дмитро Ярош, колишній екснардеп та ексрадник Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

"Ми з Яночкою поранені, контужені і несповна розуму…І це зрозуміло, бо вісім років на Війні за Незалежність боронимо Україну. Зараз, під час широкомасштабного наступу московськоі орди, частини і підрозділи Української добровольчої армії розгорнуті та виконують бойові завдання на різних операційних напрямах у цілковитому підпорядкуванні Командування Збройних Сил України…

УДА зараз: Головний Штаб, 1-й, 3-й, 5-й, 8-й Окремі батальйони, зведений загін «УДА-Південь», Навчальний центр, Служба безпеки, партизанські групи УДА на окупованій території та, звичайно ж, легендарний медичний батальйон «Госпітальєри», який героїчно виконує поставлені завдання по всій Україні…

Хочу привітати Комбата і Народного депутата Яну Зінкевич з призначенням заступником Командувача Української добровольчої армії і побажати їй наснаги у тій святій праці, яку робить Медична служба УДА! Разом переможемо!"