Більше тисячі крашанок, 500 пасок та майже дві сотні кілець ковбаси передала на фронт одна з громад, у Рівненському районі. Готували усе в школах та дитячих садках п'яти сіл ОТГ. Продуктами допомагали місцеві жителі. Усе задля того, аби наші захисники відчули атмосферу свята. Ольга Данілюк розповість більше.

На кухні Великоомелянського закладу дошкільної освіти із самого ранку кипить робота. Втім, готують тут не для дітлахів. Триває процес створення крашанок.

Також красять синьою, жовтою та зеленою фарбами. Уже забарвлені яйця діти прикрашають пасхальними наклейками.

Разом із крашанками на фронт поїдуть й інші страви, які працівники закладу готували напередодні. Продуктами, а саме м`ясом, забезпечив кухарів місцевий житель.

Загалом колектив дитячого садка спік 160 ковбасок. А працівники Великоомелянського ліцею приготували бійцям 165 пасочок. Не лишився осторонь і Грушвицький ліцей. Директор закладу особисто привіз громаді 70 Великодніх хлібин.

Свій внесок у спільну перемогу вніс і Вересневий заклад дошкільної освіти. У вигляді печених ковбасок, пасочок та крашанок, якими невдовзі смакуватимуть наші захисники.

Читайте також: Патрульні поліцейські Рівненщини допомогли мотоциклісту, який дві доби їхав з Харкова (ФОТО)