Фото - Олександр Камишин
Зранку понеділка, 18 квітня, росіяни завдали декілька прицільних ракетних ударів по західній частині Львова.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що по Львову завдали чотири ракетні удари. Водночас мер Львова Андрій Садовий повідомив про п'ять прицільних ударів по місту. Радник Офісу президента Михайло Подоляк також повідомив про 5 вибухів у Львові.

Внаслідок ракетної атаки на місто виникли пожежі в районі залізничного вокзалу.

О 9:20 «Укрзалізниця» повідомила, що ситуація на львівському вокзалі контрольована. «Пасажирів було розміщено у безпечних укриттях.Висадку та посадку на поїзди поновлено після закінчення сигналу тривоги. Поїзди, які ще доїжджають до Львова, було затримано на в'їзді до міста до відбою тривоги, наразі рух поновлено», – вказано у повідомленні «Укрзалізниці».

А голова правління «Укрзалізниці» Олександр Камишин повідомив, що кілька ракет влучили поруч із залізничними об’єктами та опублікував фотографію пожежі.

Він зазначив, що постраждалих серед пасажирів та залізничників немає.

ОНОВЛЕНО!

За інформацією Повітряного командування «Захід», ворог наніс чотири ракетних удари по Львову сьогодні вранці.

Три – по об‘єктах військової інфраструктури. Один – по шиномонтажу. Внаслідок влучань сталися пожежі. Гасіння ще триває.

«На жаль, є загиблі та постраждалі. Станом на цю годину відомо про 6 загиблих та 8 постраждалих. Серед постраждалих – одна дитина», — повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Читайте також: Російські окупанти розсилають комп’ютерні віруси нібито від імені СБУ