Рівненщина стала прихистком для багатьох переселенців. Загалом від початку повномасштабного вторгнення росії наша область прийняла близько 50 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Однак, така скупченість створює нові проблеми та виклики. Наш Ілля Томашевський розповість про транспортну складову.

Затори та хаотичне паркування. У таких реаліях живе Рівне декілька тижнів. В місті з'явилося багато автівок з інших областей. Відтак, кількість водіїв-порушників зросла.

Інспектори муніципальної варто з легкістю знаходять порушників. Якщо ж водія застають на місці, з ним проводять попереджувальну бесіду.

Зазвичай, водії розуміють вину та швидко переїжджають. Якщо керманича немає, інспектори муніципальної варти лишають пам'ятку.

Однією із найпоширеніших проблем є неправильне паркування у місцях, де можна це робити. Зазвичай, водії стають щільніше, але тим самим звужують проїздну частину.

Разом з тим, працівники муніципальної варти не лише ходять по місту та шукають порушників. Вони також отримують звернення від громадян. Такі звернення опрацьовують, або ж приїжджають на місце та розчищають ділянку.

Крім того, постійно є скарги щодо авто, які стоять вздовж вулиці Соборна біля мосту.

Одніє з особливих ділянок Рівного є територія біля ринку. Де порушників порахувати не вистачить і пальців на руках.

Подібних правопорушень інспектори муніципальної варти щодня фіксують більше ста. Однак поки - це лише попередження для водіїв, адже повноважень штрафувати поки у працівників муніципальної варти немає.

Читайте також: Рівненські художники організували майстерню з пошиття прапорів (ВІДЕО)