У Рівненському міському суді відбулося чергове засідання по справі Романа Головина. Нагадаємо, чоловіка обвинувачують у скоєнні смертельної ДТП. 2 січня цього року він насмерть збив 27-річного військового та втік. Нині, винуватець аварії у СІЗО. Сьогодні розглядали справу по суті. Втім, рідні загиблого вже вбачають ряд підстав для того, аби заявити відвід судді. Чому - дивіться у наступному сюжеті.

"Вбивця-мажор має бути покараним". З таким гаслом у стінах міського суду зібралися потерпілі у справі смертельної ДТП, що трапилася у січні цього року. Тоді, Роман Головин, будучи п'яним за кермом, збив насмерть 27-річного військового на вулиці Соборній у Рівному. Після чого втік з місця ДТП.

Цього разу на судовому засіданні почали розгляд справи по суті. Прокурор зачитала обвинувальний акт. Після чого, представник потерпілих надає суду 5 цивільних позовів на відшкодування моральної та матеріальної шкоди. Однак, сторона захисту просить суд у цьому відмовити. Щоправда, відзив представнику потерпілого до засідання наданий не був, що є на його думку порушенням вимог цивільно-процесуального кодексу України.

Сторона захисту заявила, що напередодні прагнула відшкодувати 20 000 доларів. Переконували й у тому, що сторона потерпілих вимагала від них ще таку ж суму.

Цьому ж категорично заперечила сторона потерпілих.

Суддя ж, в свою чергу, висловився з цього приводу.

Опісля, суд почав встановлювати порядок дослідження доказів. Тут же, сторона захисту заявила допитати Головина вже після свідків та потерпілих. Так чи інакше, рідні загиблого вже вбачають ряд підстав для того, аби заявити відвід судді.

Читайте також: Поліцейські Рівненщини знищили понад чотири тисячі літрів самогону та закваски