Джерело: Національна поліція Рівненської області
У Рівненській області за період воєнного стану працівники поліції виявили 164 автомобілів, водії яких кермували напідпитку.

У ГУНП Рівненської області повідомляють, що лише за минулу добу правоохоронці зупинили щонайменше п'ятьох таких водіїв.

Під час проїзду блок-поста у Вараші був зупинений автомобіль «ВАЗ-2104» під керуванням 37-річного місцевого жителя. Під час спілкування із кермувальником поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду за допомогою алкотестера показав 2,29 проміле.

Водія «ВАЗ-2106», який може перебувати у стані наркотичного сп’яніння виявили на блок-пості у Острозі. 40-річний кермувальник легковика, відповідно до висновку за результатами огляду у медзакладі, дійсно перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Поліцейські сектору реагування патрульної поліції на одній із вулиць Острога час патрулювання зупинили транспортний засіб «Audi-80» під керуванням 36-річного жителя села Розваж. Під час спілкування у чоловіка поліцейські виявили ознаки наркотичного сп’яніння, що і підтвердив результат огляду у медичному закладі.

На усіх правопорушників складені адміністративні протоколи за статтею 130 КУпАП, а матеріали скерували на розгляд суду. Транспортні засоби вилучені, поміщені на територію відділень поліції та в подальшому будуть передані на потреби ЗСУ.

Читайте також: Як рівнянам отримати компенсацію витрат за тимчасове розміщення переселенців?