Без зв'язку та вироку. У Рівненському апеляційному суді вкотре розглядали справу по резонансному вбивству на Півночі Рівненщини. З Юрієм Пишняком жорстоко розправилися ще в 19-ому році. Однак, обвинувачені : поліський авторитет на прізвисько "Американець" та троє його спільників досі не за гратами.

Потерпілі на місцях, адвокати та прокурори теж. Однак суддів та обвинувачених немає. Розгляд справи, який мав відбутися о 10:00 так і не почався через відсутність Інтернету.

Засідання відклали на 2 години, аби владнати технічні труднощі та вийти на зв'язок із обвинуваченими, які нині у СІЗО та ще одним захисником. Однак, безрезультатно. Через що адвокат потерпілих попросив доставити обвинувачених прямісінько до суду.

Втім, таке клопотання не підтримала сторона захисту обвинувачених.

Вислухавши усіх, феміда на місці вирішила відмовити у клопотанні Андрія Таргонія, який вважає, що це затягування справи.

Такої ж думки і потерпілі та жителі Старого Села, які що разу приїжджають на суд, долаючи 200 кілометрів.

Нагадаємо, 7 лютого 2019 року в Старому Селі біля власного будинку розстріляли 30-річного Юрія Пишняка. Чоловіка вбили на замовлення місцевого авторитета Павла Павловича, якого в Старому Селі називають «Американцем». Обвинувачені за цей час встигли почути вирок, по майже 15 років кожен. Але рідні та близькі Юрія просять довічне для вбивць.