Огляд найцікавіших подій за тиждень.

Середа: 29.06.11 На Рівне нщині п’яний мопедист нацькував на працівників ДАІ бійцівську собаку Захищаючись, ДАІшники застрелили тварину. Це сталося у селі Бадівка Острозького району. Тут інспектори ДАІ зупинили мопед Yamaha без державних номерних знаків, яким керував 38-річний місцевий житель Сергій. Зупинившись, водій кинув мопед і разом із собакою, яка була на повідку, кинувся тікати.

Четвер: 30.06.11 У Рівному затримали 4-ох молодиків, які викрадали каналізаційні люки та зливові решітки Будьте обережні. За останній місяць у Рівному викрали майже 100 каналізаційних люків та зливових решіток. Лідирує за крадіжками вже традиційно мікрорайон Північний. Лише поблизу будинку на вулиці Шухевича, 2 зловмисники поцупили три каналізаційних люки та зливову решітку.

П'ятниця: 01.07.11 На Рівне нщині до боротьби з наркобізнесом залучили авіацію Це – аеродром у селі Воронів Гощанського районі. Перед вильотом – коротка нарада на землі. Працівники міліції обговорюють з пілотами потенційні маршрути. Після цього – посадка на літаки «Вільга» і зліт.