Поліцейські за минулу добу задокументували чотири факти незаконного зберігання наркотиків.

Як повідомляє Поліція Рівненської області, за усіма фактами розпочато досудові розслідування за статтею 309 Кримінального кодексу України.

Учора, 29 березня, близько 20 години під час проведення обшуку в приватному господарстві 36-річного рівнянина працівники управління боротьби з наркозлочинністю виявили та вилучили 13 пігулок «Бупренорфіну», 15 пігулок сильнодіючого препарату "Димедрол", макову соломку та марихуану. Чоловік пояснив, що зберігав їх для власного споживання.

А о 07:50 на вулиці Гагаріна в обласному центрі під час патрулювання поліцейські виявили підозрілого чоловіка. За результатами поверхневої перевірки у 29-річного жителя Рівненського району виявили та вилучили сліп-пакет із наркотичною речовиною, який знаходився в середині брелка для ключів.

Крім того, поліцейські сектору реагування патрульної поліції Дубенського РВП на вулиці Данила Галицького в місті Дубно виявили чоловіка, який, побачивши правоохоронців, помітно занервував. Під час перевірки поліцейські вилучили у 35-річного дубенчанина два медичні шприци із наркотичною речовиною. А на вулиці Шевченка цього ж дня у кишені куртки 36-річного місцевого жителя поліцейські виявили та вилучили паперовий згорток з сухою подрібненою речовиною, зовні схожою на наркотичну.

Усі вилучене скеровано для проведення експертизи, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема і повідомлення про підозру.

Читайте також: Двоє рівнян представлялися теробороною і виманювали гроші